Indre ro udgiver også bøger

Gennem sin daglige kontakt med terapiklienter og yogaelever har Helene Lysekilde Goldberg  fået indblik i mange af de udfordringer, der er forstyrrende for menneskers indre ro. Det har inspireret hende til at gå i dybden med emner, som hun tager op i hhv. selvhjælpsbøger og yogabøger, der enten kan læses for sig eller anvendes som et supplement til indholdet på medlemsuniverset. 

På den måde kan du blive guidet i det tempo, der passer DIG bedst - uanset om du er en læsehest eller en af dem, der foretrækker at få kroppen med fra start.

Læs mere om de første Indre ro bøger nedenfor. Flere bøger er under udarbejdelse.

Hvil i dig selv og din krop – forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga

Af Helene Lysekilde Goldberg

Er du anspændt i din krop? Er der følelser, du har svært ved at håndtere? Kunne du godt tænke dig at slippe af med gammel vrede, der har sat sig som muskelspændinger? Oplever du hovedpine, rastløshed eller ubehag i maven? Eller drømmer du om at blive en mere afslappet udgave af dig selv og hvile i din krop?

Nu er der hjælp at hente med denne yogabog, hvor Helene Lysekilde Goldberg viser, hvordan du kan få det anderledes og opnå en dyb forløsning i kroppen og sindet. Bogen trækker på hendes erfaringer som hhv. yogalærer og terapeut med speciale i håndtering af svære følelser.

Køb bogen med medlemsrabat (spar 50 kr. )
Omslag - Hvil i dig selv
Indrero_Bog_Vrede_Forside

Vrede – en mulighed for forandring

Af Helene Lysekilde Goldberg

Dette er bogen til dig, der vil arbejde med din vrede. Du kommer bag om din vrede på en kærlig, omsorgsfuld og konstruktiv måde. Bogen er spækket med øvelser og eksempler. Du lærer fx om, at vreden har en positiv hensigt. Om accept og tilgivelse. Du lærer om, hvad der sker i hjernen, når du bliver vred. Og om, hvordan du kan møde din vrede uden modstand. Du lærer, hvordan du kan forløse vrede dybt i kroppen, nervesystemet og dit ubevidste sind med hypnose og yoga.

Køb bogen med medlemsrabat (spar 70 kr.)