Helene Lysekilde Goldberg åbnede i 2016 virksomheden Indre ro, der er bygget op omkring en terapi-klinik, en yogasal og udendørs spa- og saunafaciliteter i Odense. Virksomheden har haft rygende travlt siden åbningen, og den er løbende blevet udvidet med nye aktiviteter, inkl. fordybelsesrejser til udlandet og weekend retreats i Danmark.

Under coronaepidemien lancerede Helene en online-platform, hvor Indres ros klienter og yogaelever havde muligheden for at fortsætte med deres aktiviteter. I 2022 gik Helene sammen med Lise Bach fra Skagen Yoga, der delte visionen om at nå ud til endnu flere ved hjælp af et online univers. Ligesom Helene er hun yogaunderviser og mindfulness underviser. Hun er også fysioterapeut, hvilket har givet et godt supplement til Helenes fundament som psykoterapeut og hypnoterapeut.

I fremtiden forventer vi at gå sammen med andre, der deler vores ønske om at gøre det nemt og bekvemt for alle at finde frem til indre ro ved hjælp af yoga, meditation, mindfulness og hypnoser.

Hjerter damer