VIGTIGT efter tilmelding:

Du modtager automatisk et ZOOM LINK straks efter tilmelding. Har du ikke modtaget linket? Tjek dit spamfilter og husk at tilføje Indre ro ONLINE på din adresseliste, så det ikke sker igen.  

OBS Medlemmer:

Kan du ikke være med på datoen? Du kan gense alle tidligere LIVE's i Medlemsuniverset fra 24 timer efter, den har fundet sted. Og du behøver ikke skrive dig op for at være med. Du modtager helt automatisk mødelink samme dag, som vores LIVE finder sted. 

WORKSHOP OM SØVNBESVÆR med Helene Lysekilde. (Åben for alle)

Onsdag den 21. august kl. 16.45-18.00 på ZOOM. 

Mange mennesker døjer med søvnproblemer periodisk eller permanent. Søvnbesvær har haft min faglige interesse i mange år, og jeg har hjulpet mange mennesker af med søvnproblemer i min terapiklinik. På denne workshop deler jeg min viden om søvnbesvær med dig. Vi kommer omkring spørgsmålene: Hvad er søvnbesvær? Hvornår har man et søvnproblem? Hvad er årsagerne? Hvilke "alternative" behandlingsformer virker bedst ifølge forskningen? Hvad er god søvnhygiegne? Kan yoga, meditation og hypnose hjælpe? Jeg slutter af med at lære dig Kundalini-meditationen ”Naturlig sovepille”, som forskning har dokumenteret kan hjælpe mennesker med søvnproblemer.

Jeg svarer selvfølgelig også på dine spørgsmål – både generelle spørgsmål om søvnproblemer og specifikke spørgsmål ift. det selvudviklende tema i medlemsuniverset: ”Tag hånd om dit søvnbesvær”.

Kan du ikke deltage LIVE? I så fald kan du gense workshoppen i Medlemsuniverset under kategorien ”Søvnproblemer”.


LIVES 2024

WORKSHOP: MYTER OG FAKTA OM HYPNOSE med Helene Lysekilde. (Åben for alle)

Tirsdag den 1o. september kl. 16.45-18.00 på ZOOM. 

Hypnose/hypnoterapi er en blid og særdeles effektfuld metode til at skabe forandringer og arbejde med selvudvikling. Det der gør hypnose så effektiv er, at man via trance arbejder med det ubevidste sind (selve kilden for automatiske reaktioner, erindringer, følelser og personlighedsmønstre).

Det hele foregår på en nænsom måde. Alligevel er få forandringsmetoder omgærdet af så mange myter som hypnose. Er du nysgerrig efter at få afklaret, hvad der er myter, og hvad der er fakta?  Vær med på denne LIVE WORKSHOP og hør mere.

Jeg svarer selvfølgelig også på alle dine spørgsmål om hypnose – også eventuelle spørgsmål til hypnoserne i Medlemsuniverset og kurset ”Selvhypnose – skab de forandringer du ønsker”, som du kan købe hos Indre ro for 1450 kr. eller modtage helt gratis som dit tredje selvudviklende månedstema i Indre ro Medlemsunivers.  

Jeg slutter aftenen af med at guide dig i en blid, afslappende hypnose - for afslapning og indre ro.

Kan du ikke deltage LIVE? I så fald kan du gense workshoppen i Medlemsuniverset under kategorien ”HYPNOSE”.


MYTER OG FAKTA OM HYPNOSE

WORKSHOP EFTERÅR: TRÆK VEJRET DYBT OG SLIP DET, DU IKKE SKAL BRUGE LÆNGERE med Helene Lysekilde. (Åben for alle)

Onsdag den 9. oktober kl. 16.45-18.00 på ZOOM. 

Mere info på vej.

Kan du ikke deltage LIVE? I så fald kan du gense workshoppen i Medlemsuniverset under kategorien ”De 5 elementer”.WORKSHOP EFTERÅR GIF (2)

WORKSHOP: REGRESSION TIL TIDLIGERE LIV MED HYPNOSE med Helene Lysekilde.
(Kun for medlemmer af Indre ro Medlemsunivers)
Onsdag den 4. december kl. 16.45-18.15 på ZOOM. 

Har vi levet før? Hvad er formålet med livet? Hvad sker der efter døden? Disse er spørgsmål, som har optaget mennesker i tusindvis af år. Med spirituel hypnose og regression til tidligere liv (ved hjælp af hypnose) kan du – måske - få svar på disse spørgsmål.

På denne workshop deler jeg mine personlige erfaringer. Både fra mine egne rejser tilbage til utallige tidligere liv og fra mit arbejde igennem 8 år med at guide mennesker til tidligere liv og Livet mellem livene ved hjælp af hypnose.

Valgfrit: Workshoppen afsluttes med, at jeg guider dem, der har lyst tilbage til et tidligere liv. Jeg viser også, hvordan du i fremtiden kan guide dig selv tilbage til tidligere liv ved hjælp af selvhypnose.

OBS: Jeg anbefaler, at du har lyttet til flere af mine hypnoser, inden du deltager på denne workshop. Det vil også være en fordel, hvis du har overværet den tidligere workshop ”Myter og fakta om hypnose”.   

Vær med LIVE (KUN FOR MEDLEMMER) eller se workshoppen i Medlemsuniverset, hvor du modtager optagelsen som led i dit 6. selvudviklende månedstema ”Spirituel hypnose”.  

 

REGRESSION TIL TIDLIGERE LIV

NYTÅRSWORKSHOP: HJERTETS DYBESTE LÆNGSEL med Helene Lysekilde.
(Indre ro ONLINE)
Onsdag den 8. januar 2025 kl. 16.45-18.15 på ZOOM. 

Hvad drømmer du om i 2025? På denne workshop åbner vi hjerterne og sender vores drømme ud i det nye år. Vi arbejder bl.a. med en blid og powerfuld Kundalini yoga for hjertet og mantra-meditation.  Du møder også en reflektionsøvelse (husk papir og noget at skrive med) og en transformerende NLP-øvelse.    

Kan du ikke deltage LIVE? I så fald kan du gense workshoppen i Medlemsuniverset under kategorien ”KUNDALINI YOGA”.


NYTÅR live

Oversigt over tidligere live streams (kan genses i medlemsuniverset)

YOGAFEST med Helene Lysekilde 

JUHU JUHU JUHU min nye yogabog ”Hvil i dig selv og din krop – forløs spændinger og vrede med Yin og Kundalini yoga” er på gaden. Jeg fortæller lidt om bogen, inden vi sammen lærer at hvile i os selv med 2 af de forløsende yogaprogrammer fra bogen.

Du kan gense begivenheden i Medlemsuniverset under kategorien ”KUNDALINI YOGA" eller "YIN YOGA". 

 

Fejring - ny yogabog på gaden (1203 × 400px) (1)

VINTERTRIST DU ER IKKE ALENE med Helene Lysekilde & Lise Bach

Vinteren er en årstid, der for nogle kan betyde varm chokolade, varme trøjer og måske endda vintersport. For andre kan vinterperioden være ensbetydende med et lavere energiniveau og tristhed. Nogle oplever også et behov for at sove mere, øget appetit – særligt efter søde sager, nedsat overskud til socialt samvær og vægtstigning.

I denne LIVE-vinterpraksis guider Helene en af sine favoritter ”En naturlig lykkepille”. Den kan bruges året rundt til at slippe tristhed, muthed og depression. Metoden skulle ifølge Kundalini traditionen tage fat om roden af ubevidst depression.  Lise guider også en af sine favoritter – en mindfulness-meditation, der hjælper dig  til at forløse alle slags følelser og lande i dem. I dagens og årstidens anledning bruger vi metoden til at forløse vintertristhed. Vi glæder os så meget til at dele disse transformerende redskaber med dig.

Du kan gense begivenheden i Medlemsuniverset under kategorien ”TRISTHED”.


Vintertrist - du er ikke alene (2)

MIT ”HEMMELIGE VÅBEN” ER YOGA NIDRA MEDITATION med Lise Bach

Kender du det med, at du pludselig løber ind i træthed? Måske sker det i løbet af arbejdsdagen. Måske sker det, når du skal hjem til familien. Du vil sikkert gerne være nærværende og ordentligt til stede … men måske kniber det med energien?

Den fornemmelse kender jeg alt for godt. Da jeg hørte om Yoga Nidra troede jeg faktisk ikke på, at 30 minutter kunne give mig nok energi, når jeg var TRÆT. Men det gjorde det virkelig.

Ligesom når man genstarter en computer, kan vi mennesker også have brug for at tømme hovedet for tanker. Det gælder ikke kun bekymringer men også andre ting, der kræver energi (fx planlægning og organisering af hverdagens mange gøremål).

Lise lavede 2 skønne workshops om yoga Nidra under overskriften ”Mit hemmelige våben” er yoga Nidra meditation:

"Den bedste udgave af dig" Yoga Nidra

”Efterår til vinter" Yoga Nidra  

Du kan gense begivenhederne i Medlemsuniverset under kategorien ”MEDITATION”.

 

Lise

WORKSHOP: BLIV DUS MED DIN VREDE med Helene Lysekilde 

Vrede er en følelse, som mange mennesker har svært ved at håndtere. Måske er det rimeligt ligefrem at kalde vrede for følelsernes sorte får? For mange er vrede sådan en enten-eller følelse. Den er enten for voldsom og kommer ud på forkerte steder og måder. Eller vreden undertrykkes helt – hvilket kan få kroppen til at spænde og skabe uro indeni. Men når du først bliver dus med din vrede, kan den lære dig en masse om livet og om dig selv – og vrede kan være en vejviser til et liv med mere ro og glæde.

Du kan gense begivenheden i Medlemsuniverset under kategorien ”VREDE”.

 

LIVES Game

ONLINERECEPTION: "SMAG PÅ BOGEN" med Helene Lysekilde 

I anledning af bogudgivelsen holder Helene en online reception kl. 9.00-10.00 lørdag den 28/8. Her vil hun fortælle om bogens tilblivelse og læse op fra bogen. Helene vil guide dig i meditation (ca. 15 min). Vi slutter med en lille snak og intro til forløsning af vrede, som ”sidder fast” i kroppen. Der er tid til at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Du kan gense begivenheden i Medlemsuniverset under kategorien ”VREDE”.


Indrero-bog-udgivelse-vrede-1000x400px-1536x614