KENDER DU FØLELSEN?

Uden varsel har du fået svært ved at kende dig selv. Overgangsalderen har sat sit præg på din hverdag, og det slider hårdere på dit humør, end du har lyst til at indrømme.

Måske har du gjort dig nogle tanker i stil med Ullas: 

"Normalt bliver jeg omtalt som en glad og rimelig succesfuld kvinde. Sådan plejer jeg egentlig også at opfatte mig selv, men nu har jeg svært ved at holde sammen på både familien og karrieren. 

Følelserne løber alt for tit af med mig , og det hjælper ikke ligefrem på humøret, at kroppen koger og stinker som noget, der burde være løgn. Jeg sover også ad h til, men jeg har trods alt ikke lyst til at tage kunstige hormoner.  Kan du mon hjælpe mig? - Ulla."

Design uden navn (67)
Hormoner

TINGENE HÆNGER OFTE SAMMEN

Da Ulla henvendte sig til mig, var min første tanke, at hun allerede var godt på vej - fordi hun havde gennemskuet sammenhængen mellem sine symptomer. 

Sådan havde jeg det ikke, da jeg selv mødte de første præ-menopause symptomer - som startede 7-8 år før min overgangsalder reelt gik i gang. Jeg havde selvfølgelig hørt om nogle af symptomerne, men jeg var ikke klar over, at der var så mange.

Det har jeg lidt efter lidt opdaget på min egen krop. Samtidig har jeg fundet et godt svar til Ulla ... og alle andre, der døjer med en eller flere af de udfordringer, som rammer mange kvinder i perioden omkring overgangsalderen:

 • Angst
 • Depression/tristhed
 • Flossede negle
 • Følelsesmæssig ubalance (modløshed, grådanfald, bekymringer, usikkerhed)
 • Hedeture
 • Hjertebanken
 • Hovedpine
 • Hårtab
 • Irritation
 • Ledsmerter
 • Nedsat hukommelse
 • Nedsat libido (sexlyst)
 • Nedsat lugtesans
 • Svedeture
 • Søvnproblemer
 • Træthed
 • Tørre slimhinder
 • Vaginal kløe 
Hormon
Dinah-R-web-

ET NATURLIGT ALTERNATIV TIL KUNSTIGE HORMONER

I 2017 opdagede jeg, at brasilianske Dinah Rodriguez udbød en terapi-uddannelse i Berlin for erfarne yogalærere. Jeg tilmeldte straks, for hun er kendt som opfinderen af den populære Hormon Yoga Terapi.

Som navnet antyder, er formålet med Hormon Yoga Terapi (herefter omtalt som H.Y.T) at lindre ubehaget ved forandringerne i produktion af de kvindelige kønshormoner ved hjælp af målrettet terapeutisk yoga.

H.Y.T henvender sig derfor især til kvinder, der er påvirket af menopausen  og de symptomer som kan indfinde sig gennem mange år på hver side af selve menopausen.

Efter 30 dage (nogle gange allerede efter få dage), kan du begynde at mærke effekten og genfinde roen, balancen og glæden i hverdagen. Og dermed blive ven med din krop igen.

H.Y.T har hjulpet tusindvis af kvinder verden over med at få et afslappet forhold til deres krop og genfinde balancen. Siden 2017 har jeg selv delt H.Y.T med danske kvinder i gruppeforløb og eneundervisning. Nu foretrækker jeg at tilbyde H.Y.T online, fordi det har vist sig, at deltagerne får den mest langvarige effekt, når de lærer yogaen at kende i hverdagens rammer - og samtidig har mulighed for at vende tilbage til workshops, e-bog og instruktionsvideoer, lige så tit der er brug for det.

MØD DIN H.Y.T INSTRUKTØR

Mit navn er Helene Lysekilde. Jeg er indehaver af terapi- og yogacentret Indre ro i Odense.

Jeg har i mange år hjulpet kvinder med at håndtere både fysiske og emotionelle udfordringer, som de har mødt på deres rejse gennem livet.

Jeg er blandt andet begejstret for H.Y.T metoden, fordi den skaber lindring og balance med helt naturlige midler.

I videoen fortæller jeg ganske kort om Indre ro's H.Y.T forløb.

Glæde og ro GIF

MED H.Y.T. KAN DU B.L.A. OPLEVE AT:

Du får nemmere ved at genkende dig selv

Du kan blive ven med din krop på ny 

Du får mere energi

Du finder lindring af symptomer på overgangsalder

Du føler dig mere sensuel og får øget sexlyst

Du øger østrogenproduktionen naturligt hvilket:
- forebygger hjertekarsygdom
- forebygger knogleskørhed
- forebygger blærebetændelse
- hjælper dig med at holde på de kvindelige former

 DU OPNÅR EN HURTIG EFFEKT

I videoen fortæller Martine om sine erfaringer, efter hun har fulgt mit kursus i 30 dage. 

Inden hun gik i gang, havde hun 12 af de ovennævnte symptomer på overgangsalder. Efter 30 dage var 7 af symptomerne forsvundet helt. 

Derudover var intensiteten af de øvrige 5 symptomer reduceret.  

Design uden navn (71)

ER DET OGSÅ NOGET FOR DIG?

Ligesom det er tilfældet i andre henseender, kræver H.Y.T en indsats, før du opnår den ønskede effekt.

De første 30 dage får du mest ud af yogastillingerne, hvis du gentager dem hver dag. Når du har lært stillingerne at kende, tager det til gengæld kun 20 minutter at gennemføre programmet.

Efter den første måned kan du nøjes med at lave programmet 3-4 gange om ugen for at fastholde en mærkbar effekt.

SLÅ TIL NU - OG FÅ STOR RABAT + EKSTRA MATERIALE

For at kunne besvare alle spørgsmål og yde en ordentlig service optager jeg kun 100 deltagere til den følgende tilbudspris, som giver dig adgang til: 

 • Indre ro's Hormon Yoga Terapi pakke (normalpris 2.488 kr.)
 • De-stress yoga og hypnoser, der lindrer menopause symptomer (normalpris 499 kr.)
 • Adgang til Indre ro Medlemsunivers. Læs mere nedenfor (værdi 149 kr. pr. måned)

DIN PRIS ER KUN: 149 kr. pr måned / 1.288 kr. pr år (spar 500 kr. ekstra)

Bemærk: De 100 pladser afsættes efter først-til-mølle princippet

Få adgang for 149 kr. pr måned Få adgang for 1.288 kr. pr år (spar 500 kr. ekstra)

VIGTIGT!

Jeg beklager, men H.Y.T er ikke godt for dig, der:  

 • Bruger kunstige hormoner (fx p-piller eller hormonspiral)
 • Har (svær) endometriose
 • Har fremskreden knogleskørhed
 • Har store fibromer i underlivet
 • Ikke kan tåle kunstige hormoner
 • Har haft hormonrelateret kræft i æggestokke, bryst eller livmoder. Eller har øget risiko for at få det

En tommelfingerregel er, at hvis man kan tåle kunstige hormoner (som fx p-piller), så kan H.Y.T være et naturligt alternativ.

Langt de fleste kan tåle at dyrke hormon yoga, men hvis du er i tvivl, så er du nødt til at dobbelttjekke med din læge, INDEN DU GÅR I GANG.

HYT Kompas (2)

Indre ro's Hormon Yoga Terapi pakke indeholder: 

Intro - workshops

Du kommer godt fra start med en indledende lydfil, 2 workshop-videoer og en motivations-booster - i alt 3,5 timer.

Tip: Du kan evt. afsætte en weekend til at komme i gang med hormon yogaen. Så bliver opstarten ekstra hyggelig og stressfri.  

Testskema og e-bog 

Ved hjælp af et skema dokumenterer du dine symptomer.  Derefter sammenligner du hver måned dine symptomer. Det fastholder din motivation, fordi du ser, hvor meget der ændrer sig .

I e-bogen finder du mere information og gode råd.

Yoga videoer

Jeg støtter dig i hverdagen med 3 forskellige videoer, hvor vi laver yoga sammen. 

Du får også et skema med en oversigt over alle  stillinger. På den kan du lave H.Y.T på egen hånd (uden video), hvis du foretrækker det.  Når du kender programmet, tager det kun 20 minutter.

Jeg har din ryg

Du kommer aldrig til at føle dig alene.  Udover at du kan kan følge mig på skærmen, når du logger ind for at følge intro-materialet og yogaen, så besvarer jeg løbende dine spørgsmål.

I starten modtager du også en daglig mail fra mig, så du kan komme godt i gang. 

Ja tak til adgang for 149 kr. pr måned Ja tak til adgang for 1.288 kr. årligt

Ekstra bonus (gælder kun LIGE NU)

Ved at udnytte ovennævnte tilbud får du samtidig adgang til de-stress yoga og hypnoser, der kan hjælpe dig med at forebygge stress.

Stress påvirker  kønshormonerne negativt, men yoga og hypnose kan mindske generne. Begge dele er afslappende og nemt at gå til.

Du får også gratis adgang til Indre ro Medlemsunivers,  hvor du finder  lindring mod andre af de udfordringer, vi møder i hverdagen.

Du kan se bonusmaterialet som en lækker buffet, hvor du blot dykker ned i dét, der fanger din smag. Måske drejer det sig kun om en enkelt øvelse eller meditation. Måske finder du meget mere, end du regner med.

HØR OM MINE EGNE ERFARINGER MED OVERGANGSALDER OG H.Y.T

Ovenfor har jeg fortalt dig om de faglige grunde til, at jeg er begejstret for H.Y.T . I virkeligheden er det dog allermest af personlige grunde, at jeg har lyst til at dele konceptet med DIG, der også døjer med hormonelle ubalancer.

I videoen kan du høre hvorfor.

Katrine Andersen
MIT INDRE KOMPAS VIRKER IGEN
For mig har det sværeste ved overgangsalderen ikke været alle de symptomer, som rasede i kroppen, men følelsen af FULDSTÆNDIG at miste min forbindelse til mig selv og mit INDRE KOMPAS, som altid har guidet mig både privat og arbejdsmæssigt. Indre ro's Hormon Yoga har været en gave for mig. Efter 1 måned havde jeg igen forbindelse til mit kompas og min mave. Samtidig var intensiteten af alle mine symptomer reduceret. Efter 3 måneder føler jeg mig helt som mig selv. De fleste af mine symptomer er forsvundet, resten er på minimum.
Louise Christensen
Praktiserende læge
God energi og ro
God energi og ro, og man bliver guidet så man føler sig tryg og i gode hænder. Jeg glæder mig til at opleve effekten af daglig praksis, hvilket jeg har fået mod på at komme i gang med.
Maria
DET VIRKER.
Jeg har fået det meget bedre! Det kræver en indsats at lave programmet, men det er det værd!
Trine
TAK HELENE
Dejligt kursus, intensivt forløb, grundig gennemgang og guidning.
Bente
God effekt efter 6 uger
Meget kompetent undervisning og gode instruktioner ift. mine behov. Efter 6 uger har jeg fået det bedre på flere måder: cyklus er i gang igen og mine slimhinder er lidt mere fugtige.
Lise Simonsen
LUKSUS TID PÅ MIG SELV
Jeg er rigtig glad for at jeg tilmeldte mig dette kursus. Det er luksus at bruge tid på at give sig selv mere styrke og overskud, hvilket forhåbentligt også kommer mine omgivelser til gode.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

Hvis forløbet ikke lever op til dine forventninger, får du pengene retur kvit og frit i op til 14 dage fra din købsdato.

Din investering er derfor helt risikofri, hvis du mod forventning skulle opleve, at H.Y.T ikke er den rette kur for dig.

Du skriver blot til mig på info@indrero-ONLINE.dk og så returnerer jeg din betaling.

JEG STØTTER DIG HELE VEJEN

 • Du får en mail hver dag den første uge, så du kommer godt i gang
 • Du kan logge ind via hjemmesiden eller du kan downloade Indre ro ONLINE appen - jeg forklarer hvordan, efter du har købt adgang. 
 • Hvis du har spørgsmål, skriver du bare til mig.
Få adgang - og bliv støttet hele vejen
Ryg mod ryg 4 - bedst

Ofte stillede spørgsmål og svar 

Hvordan får jeg adgang til forløbet

Alt materiale ligger på en online platform, der er meget brugervenlig. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en kode. Du kan også downloade vores Indre ro ONLINE-app. Appen giver dig visse fordele, hvis du deltager via din telefon. 

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Så længer du vil være med og betale 149 kr. pr måned eller 1.296 kr. pr år.

Du logger bare ind på hjemmesiden eller appen, så tit du vil. I appen kan du også downloade videoerne til offline brug.

Hvor meget har jeg adgang til Helene?

Lige så meget, som du har lyst til og brug for, så længe du er med. Jeg svarer på alle dine spørgsmål på skrift inde på forløbet.

Hvor ofte skal jeg lave hormon yoga for at det har en effekt?

Programmet udføres dagligt den første måned og derefter 3-4 gange om ugen. Du kan også lave programmet hver anden dag. Det tager op til 40 min. i starten, men hurtigt vil det begynde at tage 30 min. og derefter ca. 20 min., når du har lært det udenad. 

Jeg er meget stresset, kan jeg lave hormon yoga

Ja. Ind i mellem kan stress reducere effekten af H.Y.T, men det kan alligevel være gavnligt at fortsætte med hormon yoga, samtidig med, at du tager hånd om din stress.

Er der andet, der kaldes Hormon yoga?

Nogle kalder Yin yoga og Kundalini yoga for hormon yoga. Andre kalder deres eget yogakoncept for hormon yoga.

Forløbet hos Indre ro omfatter certificeret undervisning i hormon yoga terapi metoden, der er udviklet af Dinah Rodrigues, hvilket er et bestemt program, som arbejder målrettet med kvinders hormonbalance ud fra hendes store viden om hormoner, fysiologi og energi i kroppen. 

Dinah Rodrigues' metode har hjulpet kvinder verden over, og der er gennemført et internationalt kontrolgruppe-studie, som viste, at metoden havde en signifikant effekt ift. at reducere søvnproblemer efter overgangsalderen.

Hvem er kandidater for hormon yoga?

 • Dig der har gener før, under eller efter din overgangsalder 
 • Dig der IKKE indtager kunstige hormoner (P-piller, hormon spiral mv.)  
 • Dig der ikke har kontra-indikationer

Kan HYT gavne andre kvinder?

Ja. Kvinder over 35 (som ikke har kontra-indikationer) kan lave hormon yoga.

H.Y.T kan også hjælpe kvinder med: 

 • PMS
 • Menstruationssmerter
 • Ønske om at blive gravid
 • Ustabil cyklus
 • Træthed
 • Søvnproblemer
 • Nedsat energi
 • Nedsat libido (sexlyst)
 • PCOS
 • Lavt stofskifte

Kvinder under 35 år, som har symptomer på listen herover, kan også anvende H.Y.T, indtil symptomerne ophører. 

 BILLEDER SIGER MERE END TUSINDE ORD

Med humor når man langt - også når hormonerne raser igennem kroppen. 

Jeg tillader mig derfor at slutte af med en video, der forhåbentlig bringer et smil frem på dine læber, samtidig med at du bliver mindet om, at du er i gang med at tage stilling til,
 om din overgangsalder skal fortsætte med at gøre livet surt og trist for dig ...

... eller om du er klar til at genvinde balancen og gøre noget godt for dig selv, din krop og dine hormoner.

JA TAK til at genvinde balancen